Zagreb

ZAGREB: Na Trešnjevci opet puknuo vodovodni cjevovod, izlila se veća količina vode

Piše: PolitikaPlus/Hina

Na zagrebačkoj Trešnjevci u utorak ujutro opet je došlo do puknuća vodovodnog cjevovoda, veća količina vode izlila se po okolnim ulicama i objektima, a promet je obustavljen, javili su iz policije.

Vodovodna cijev puknula je jutros oko 4,50 sati na raskrižju Selske i Baštijanove.  Za sada nema ozlijeđenih osoba, materijalna šteta je neutvrđena, obustavljen je promet u zoni događaja, a sve nadležne službe postupaju, naveli su iz policije.

Iz Zagrebačkog holdinga su javili da su sve dežurne ekipe s ostalim službama na terenu kako bi sanirale puknuće. Za vrijeme trajanja radova, pojedini potrošači mogu biti bez pitke vode, a na terenu su pripravne autocisterne s vodom, kažu iz ZG Holdinga.

ZET javlja kako je zbog sanacije puknuća magistralnog cjevovoda na Selskoj te puknuća cijevovoda u Baštijanovoj, autobusi na liniji 109 (Črnomerec - Dugave) prometuju izmijenjenom trasom. Od Selske ceste autobusi voze Zagorskom, Tomislavovom, Golikovom, Zagrebačkom avenijom i Selskom do odredišta. U povratku autobusi voze istom, izmijenjenom trasom.

Vodovodni cjevovod puknuo je na Trešnjevci i proteklog vikenda, u nedjelju nešto prije 6 sati. Velika količina vode izlila se po objektima, podrumima i suterenima  u Selskoj i okolnim ulicama gdje se voda u bujicama slijevala.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

puknuće cijevi, zagrb