Hrvatska

HAK: U prekidu po jedna katamaranska i brodska linija prema Malom Lošinju

Piše: PolitikaPlus

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su: katamaranska linija Mali Lošinj-Cres-Rijeka i brodska linija Ilovik-Mali Lošinj, izvijestio je u petak Hrvatski auto-klub.

Na autocesti A1 zbog prometne nesreće između čvorova Otočac i čvora Perušić u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine 80 kilometara na sat pa iz HAK-a mole korisnike za strpljenje.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Mjestimice je moguće zadržavanje veće količine vode na kolniku. Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti. Iz HAK-a pozivaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i da pri smanjenim uvjetima vidljivosti i danju voze s uključenim dnevnim ili kratkim svjetlima.

Tijekom dana, zbog veće gustoće prometa, osobito u jutarnjim i poslijepodnevnim vršnim satima, moguća je vožnja u koloni uz povremene zastoje na gradskim cestama i obilaznicama.

Danas od 9 do 13 sati bit će prekinut promet državnom cestom DC70 Omiš-Naklice-Gata-čvor Blato na Cetini od tvornice Galeb do skretanja za Zakučac, zbog radova.

Danas i sutra, 23. listopada, od 7 do 19 sati povodom održavanja test vožnji tvorničke momčadi "ŠKODA Motorsport" (WRC-Croatia Rally) bit će zatvorena Sljemenska cesta od kamenoloma u Gornjoj Bistri do rotora kod restorana Jezero.

Na graničnom prijelazu Tovarnik/Šid teretna vozila na ulaz i na izlaz čekaju dva sata.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MORE, PROMET, HAK