Zagreb

ZAGREB: Danas besplatan ulaz u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović

Piše: PolitikaPlus/Hina

Iz Muzejsko-memorijalnog centra Dražen Petrović izvijestili su kako će u petak, 22. listopada, na dan Draženovog rođendana, svim posjetiteljima biti omogućen besplatan ulaz u muzej, uz stručno vodstvo djelatnika muzeja, od 10 do 17 sati.

Osim stalnog postava posjetitelji će moći pogledati i novu edukativno-informativnu izložbu pod nazivom "Svijet brojki košarkaškog Mozarta". Na izložbi se može saznati koliko je ukupno poena zabio u osam sezona u Šibenki i Ciboni, koliko puta je ponio titulu najboljeg strijelca, kakav je imao učinak u NBA-u i mnoge druge Draženove rekorde.

Također, Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović uključio se u akciju Mjesec hrvatskog turizma, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice, kojom se tijekom listopada, a zaključno sa 7. studenoga, svim građanima Hrvatske omogućuje da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. U sklopu te akcije, muzej je svojim posjetiteljima omogućio besplatno stručno vodstvo uz kupljenu ulaznicu, a 22. listopada, na Draženov 57 rođendan, i besplatan posjet muzeju.

Iz Muzejsko-memorijalnog centra Dražen Petrović izvijestili su da se grupne posjete mogu najaviti na telefona 01/4843-146 ili elektroničkom poštom prom[email protected], radi poštivanja epidemioloških mjera i što kvalitetnijeg razgledavanja stalnog postava te izložbe.

Sve novosti, dodatne informacije i ostali zanimljivi sadržaji mogu se pročitati na mrežnoj stranici muzeja https://www.mmcdrazenpetrovic.hr/hr/ i službenoj Facebook stranici https://web.facebook.com/MMCDrazenPetrovic.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dražen petrović, muzej, grad zagreb