Crna kronika

OKUČANI: Troje poginulih u sudaru teretnog vozila iz RH i osobnog auta iz Srbije

Piše: PolitikaPlus/Hina

Očevidom prometne nesreće na A3 kod Okučana gdje su u sudaru teretnog i osobnog vozila u petak poginule tri osobe, utvrđeno je da je teretnim autom hrvatskih oznaka upravljao 25-godišnji državljanin Hrvatske, dok su u osobnom automobilu oznaka Srbije bile tri osobe.

Teška prometna nesreća dogodila se iza 15 sati na nadvožnjaku autoceste A3, na izlazu sjeverne kolničke trake kod Okučana, gdje je došlo do sudara teretnog vozila hrvatskih nacionalnih oznaka i osobnog automobila srbijanskih nacionalnih oznaka, priopćila je ranije danas Policijska uprava brodsko-posavska.

Na mjesto nesreće izašao je općinski državni odvjetnik, koji, uz asistenciju policijskih službenika, obavlja očevid.

Za sada je utvrđeno da je teretnim automobilom hrvatskih nacionalnih oznaka upravljao 25-godišnji državljanin Republike Hrvatske, dok su se u osobnom automobilu nacionalnih oznaka Republike Srbije nalazile tri osobe - dvojica muškaraca 1983. i 1986. godište te jedna ženska osoba 1964. godište. 

Nastavlja se očevid kojim se utvrđuju okolnosti i činjenice pod kojim se dogodio ova teška prometna nesreća.

Od 15,40 sati prometna traka za isključivanje vozila iz smjera istoka na autocesti A3 je privremeno zatvorena za promet, koji se preusmjerava alternativnim prometnim pravcima.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SUDAR, PROMETNA