Hrvatska

HAK: Zbog vjetra pojedine dionice zatvorene za I. skupinu vozila

Piše: PolitikaPlus

Zbog vjetra na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika, Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga i lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).  

Jak vjetar puše i na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče između tunela Bristovac i vijadukta Božići i A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica te se vozi uz ograničenje brzine 40 km/h. 

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u unutrašnjosti.

Danas 24. listopada do 19:00 sati zatvorena je županijska cesta ŽC1006 Laz Bistrički-Moravče, zbog održavanja test vožnji tvorničke momčadi "ŠKODA Motorsport" (WRC-Croatia Rally).

Od 25.listopada u 08:00 sati do 27.listopada u 15:00 sati na Jadranskoj magistrali (DC8) između mjesta Murvica Donja i Crno vozit će se uz privremenu regulaciju prometa, jednim trakom, naizmjence.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

autocesta, vjetar