Scena

NAGRADNA IGRA: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za mega hit TOMA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 29. 10. do 12.00 sati portal politika+ i Con Film organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za regionalni mega hit TOMA za jedan od multipleksa „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 01. 11. do SRIJEDE 10. 11. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „Cineplexx“.

Link na najavu filma je: Toma - U kinima od 21.10. - YouTube.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Anđela Delonga Trilj,
Ana Bitanga Split i Duje Maraš Solin.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „Cineplexx“ od PONEDJELJKA 01. 11. do SRIJEDE 10. 11.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koja je u regionalnom mega hitu TOMA odglumio lik Tome Zdravkovića?

 

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

 

TOMA

Srbija, 2021.

Redatelj: Dragan Bjelogrlić

Glumci: Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković

Žanr: biografski, drama, glazbeni, romansa

Trajanje: 147 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Cobra Film Department/Filmski centar Srbije/Minacord/Vladimir Lisinac Productions/Con Film

 

Film „Toma“ je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića  (Milan Marić) i prikazuje njegove početke kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirirale prilikom skladanja nekih od najvećih hitova, kao i odnos s velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije. Pored Tome, film prati i živote poznatih umjetnika toga vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. „Toma“ je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čovjeku kojega ne pamtimo samo po njegovim pjesmama i načinu na koji ih je pjevao, već i kao jednog velikog boema, po ponašanju i u duši. Film prati dvije linije radnje: 1991. pratimo odnos Tome i doktora koji započinje Tomino liječenje i kako se to poznanstvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život: od djetinjstva u Pečenjevcima, preko poznanstva sa Silvanom Armenulić koje će presudno utjecati na njegovu karijeru, ali i privatni život, dostizanja neslućene visine popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši.

U kinima, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM