Scena

KONERTI: Latino pop zvijezda Maluma 24. veljače u Zagrebu

Piše: PolitikaPlus/Hina

Svjetska latino pop zvijezda, kolumbijski pjevač Maluma nastupit će 24. veljače 2022. u zagrebačkoj Areni u sklopu svjetske turneje “Papi Juancho World Tour 2022”, najavio je organizator koncerta agencija A4 events

Zagrebački koncert bit će jedan od prvih na europskom dijelu turneje, a Maluma će osim Zagreba nastupiti i u Beču, Parizu i Zürichu.

Maluma na koncert u Zagrebu dolazi sa svojom produkcijom s preko 10-ak velikih kamiona šlepera, a organizatori najavljuju pravi scensko vizualni i audio spektakl.

Maluma je izvođač sa najviše prodanih koncertnih ulaznica u povijesti latino glazbe, samo u 2017 godini u sklopu turneje rasprodao je preko milijun ulaznica.

Njegovom planetarnom uspjehu prethodila su tri glazbena albuma "Pretty Boy Dirty Boy" (2015), "F.A.M.E." (2018.) i "11:11" (2019.) koji su zauzeli prva mjesta na Billboardovoj latino listi.

Maluma je najmlađi izvođač koji je istovremeno osvojio prvo i drugo mjesto na Billboardovoj “Latin Airplay” listi, a njegovih četrnaest najpopularnijih hitova završilo je na toj listi.

Također je poznat po suradnji s drugim pop zvijezdama, poput one sa Shakirom, čiji je video spot „Chantaje“ na Youtube pogledalo skoro tri milijarde fanova. Također je surađivao s J.Lo, Ricky Martinom, Madonnom i Marc Anthonyem.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MALUMA, KONCERT