Hrvatska

HAK: Zbog prevrtanja vozila prekinut promet na DC34

Piše: PolitikaPlus/Hin

Zbog prevrtanja teretnog vozila prekinut je promet na državnoj cesti DC34 Viljevo-Podravska Moslavina, a obilazak regulira policija, upozoravaju u petak ujutro  iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Večeras od 19 sati do sutra u 18 sati za sav promet zatvara se državna cesta DC24 u općini Budinščina zbog radova, a obilazak je DC24–Novi Marof–DC3–Komin–DC540–Konjščina–DC24–Budinščina i obratno.

Do ponedjeljka 8. studenog na dionicama državnih cesta DC39 Gornja Brela-Dubci, DC8 Dubci-Brela i DC512 Makarska-Podgora u zoni tunela Stupica zbog snimanja filma promet će se povremeno zaustavljati u kratkim vremenskim intervalima.

Večeras od 22 sata pa do 5 sati ujutro promet će biti prekinut na autocesti A6Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke, zbog radova.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, a mogući su i odroni pa HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

U prekidu su katamaranske linije: Ubli- Vela Luka-Hvar-Split i Vis-Split te brodske linije: Dubrovnik-Koločep-Lopud-Suđurađ.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hak, promet