Hrvatska

VARAŽDIN: Nožem pokušala ubiti i teško ozlijedila partnera

Piše: PolitikaPlus

Zbog sumnje da je u nedjelju nožem u trbuh ubola i tako pokušala ubiti svog 27-godišnjeg nevjenčanog supruga varaždinska policija uhitila je 28-godišnju ženu koja je nakon napada pobjegla iz kuće, ali je pronađena, dok se ranjeni muškarac uspio domoći bolnice gdje je zadržan na liječenju.

Iz policije su u ponedjeljak priopćili da su nakon dojave Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije intervenirali u Gornjem Vratnu kod Varaždina, gdje je 27-godišnjak zadobio ubodnu ranu nožem u predjelu bubrega.

Očevidom je utvrđeno da ga je tamo jučer oko 12.30 sati napala i ubola njegova 28-godišnja partnerica, nakon čega je u strahu od daljnjeg napada uspio pobjeći iz kuće te zatražio pomoć, a nakon ukazane liječničke pomoći prevezen je u Opću bolnicu Varaždin gdje je zadržan na liječenju i trenutno je van životne opasnosti.

Žena je nakon napada pobjegla, ali su ju policajci oko 16 sati pronašli i uhitili.

U suradnji sa županijskim tužiteljstvom policija nad njom provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva u pokušaju, bit će predana pritvorskom nadzorniku PU varaždinske, kažu u policiji.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POKUŠAJ UBOJSTVA, VARAŽDIN