Scena

GLAZBENA SCENA: Wzolf objavio emotivan singl prvijenac "3AM"

Piše: PolitikaPlus

Wzolf, poznatiji kao Karlo Vudrić, predstavio se publici s moćnom baladom "3AM" ●  Osjećajan tekst pjesme koji je proizašao iz nemoći i čiste emocije taknuti će i one najhladnijeg srca● Singl na engleskom jeziku popraćen je lyric video spotom
Nakon uspješnih projekata Madre Badessa i Misa Mediterana, Karlo Vudrić odlučio je zaokrenuti kormilo. Pod pseudonimom Wzolf izbacuje svoj prvi singl na engleskom jeziku, emotivnu i moćnu baladu "3AM".

Kako sam kaže, pjesma se već duže vrijeme marinirala u ladici s idejama, a njezin tekst proizašao je iz nemoći i čiste emocije. "Dogodile su mi se brojne premisli, javila su mi se mnoga pitanja: kojim putem krenuti, što napraviti? "3AM" je bila i prva rezerva na ovogodišnjoj Dori, a pjesma je došla kao kasni wake-up call za pokretanje i pomicanje granica. Ujedno je bila izlazak ne toliko iz komfor zone, koliko iz zone čekanja." izjavio je Karlo.

Osim što pjesma donosi dozu svježine također je i preslika njegovog karaktera, a Wzolf kao projekt i izvođač je glavna nit vodilja prema konačnome cilju otkrivanja samoga sebe u autentičnoj formi. Wzolfa je na taj put potaklo otkrivanje novih glazbenih inspiracija u izvođačima kao što su Paul Weller, Biffy Clyro, Becka, Last Shadow Puppets i Tame Impala.

 


 

Wzolf, foto: Tomislav Lipošek

 

"3AM" je blagi odsjaj s paketa moje stvaralačke mašte i najava onog što dolazi, a dolazi neočekivano. Pjesma nosi takav naziv jer je nastala u periodu nesanice i ubrzanog kolanja misli praćenih ljubavnom problematikom prošlosti." nastavlja Wzolf.

Zaista, ako je suditi po prvijencu očekuje nas još mnogo vrhunske glazbe koja istinski ostavlja trag na svome slušatelju. "3AM" osim iskrenog i vrlo emotivnog teksta koji će i one najhladnijeg srca dotaknuti, ističu se i vokalne sposobnosti Karla Vudrića koje prenose sirovu emociju. Pop aranžman s potpisom Hrvoja Domazeta uz nježne žice gitare i violine pridonose ugođaju, dok je autor teksta i glazbe sam Karlo Vudrić.Ugođaj je upotpunjen i lyric video spotom uz zanimljivu animaciju koja vizualno predstavlja tekst pjesme.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KARLO VUDRIĆ, GLAZBA