Crna kronika

Koprivnica: Udario u BMW, petoro mladih ozlijeđeno u automobilu

Piše: PolitikaPlus/Hina

Petoro mladih ozlijeđeno je u BMW-u u petak navečer kad je u njih udario 42-godišnji vozač u VW-u daruvarske registarske oznake, izvijestila je koprivničko-križevačka policija u subotu.

Sinoć oko 22,20 sata, na otvorenom djelu ceste Štaglinec Koprivnica, 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW daruvarske registarske oznake.

Zbog nepropisnog kretanja prešao je na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom BMW virovitičke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 25-godišnji vozač koji nije koristio sigurnosni pojas.

Vozilo se zanijelo i sletjelo u u odvodni kanal te se prevrnulo na krov.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 25-godišnji vozač i četvorica mladih putnika, od 18 do 24 godine, u osobnom automobilu BMW.

Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.

Krhotine, staklo i drugi otpali dijelovi oštetili su osobni automobil Honda zagrebačke registarske oznake kojim je upravljala 27-godišnja vozačica i osobni automobil Mazda koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 43-godišnja vozačica, a koji su se kretali iza automobila VW.

Zbog očevida, za sav promet bio je zatvoren dio ceste Štaglinec Koprivnica od 22,45 do 00,55 sati, a promet se odvijao obilaznim pravcima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prometna