Sport

DINAMO: Boško Šutalo pet godina u Dinamu

Piše: PolitikaPlus/Hina

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je kako je angažirao kapetana hrvatske mlade reprezentacije Boška Šutala (22), dosadašnjeg člana talijanske Atalante, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

Branič Šutalo je u Atalantu stigao iz Osijeka u siječnju 2020. godine, no u sezoni i pol provedenih u Bergamu upisao je tek 14 nastupa pa je prošlu sezonu proveo na posudbi u Veroni za koju je ostvario 25 nastupa.

"Jako sam sretan zbog dolaska u Dinamo. Dinamo je najuspješniji hrvatski klub koji ostvaruje svake sezone značajne uspjehe u hrvatskim natjecanjima i u Europi. Momčad ima veliku kvalitetu, vrhunske pojedince, sjajan stožer. Pratio sam klub i momčad u posljednje vrijeme, posebno zadnjih par sezona ostvaruju povijesne uspjehe i to je sigurno nešto što je jako važno za Dinamo, ali i za hrvatski nogomet općenito. Vjerujem da će momčad i u novoj sezoni ostvariti brojne uspjehe i dobre rezultate u prvenstvu, Kupu i Europi. Dosta igrača poznajem od ranije, posebno u kontekstu toga što sam s nekima bio ili sam još uvijek suigrač u reprezentaciji tako da vjerujem da ću se dobro uklopiti u ekipu", izjavio je Boško Šutalo.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DINASMO, BOŠKO ŠUTALO