Zagreb

ZAGREB: Whitesnake otkazao koncert u Zagrebu

Piše: PolitikaPlus/Hina

Grupa Whitesnake zbog bolesti pjevača Davida Coverdalea otkazala je niz koncerata s aktualne europske turneje, među kojima i onaj zagrebački planiran za subotu, 2. srpnja, na Šalati, objavio je organizator koncerta LAA agencija.

„Kao što je ranije objavljeno, još uvijek sam pod liječničkom naredbom da mirujem u krevetu i ne pjevam sljedećih pet dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo, nažalost, morati otkazati zagrebačku predstavu", oglasio se na svojim službenim kanalima frontman benda David Coverdale.

"To je jako žalosno za nas, posebno za članove našeg benda koji su trebali nastupiti pred svojom publikom. Michele Luppi, naš 'talijanski pastuh', veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno i Dino Jelusić, 'ponos Hrvatske', koji je želio dati sve od sebe svom rodnom Zagrebu. Žao nam je što su otkazivanja neophodna kako bi ozdravili i završili ostatak naše turneje“, poručio je Coverdale.

Povrat novca za otkazani Whitesnake koncert kreće od ponedjeljka, 4. srpnja, i može se zatražiti na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena.

No, njihovi specijalni gosti Steel Panther u subotu će ipak nastupiti u Zagrebu. Steel Panther će 2. srpnja svirati u zagrebačkoj Tvornici kulture, kako je na početku i planirano. Ulaznice za taj koncert dostupne su u sustavu Eventima i Entria.

Na službenoj facebook stranici promotera uskoro će biti objavljen mehanizam kako vlasnici Whitesnake ulaznica mogu ući na Steel Panther koncert.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Whitesnake, KONCERT