Scena

Star Wars: Još uvijek maštate o princezi Leiji? Više nećete!

I ne samo da se potpuno promijenila i uopće ne nalikuje na seksi princezu Leiju, koja je i danas maštarija brojnih muškaraca, nego je pokazala i potpuni nedostatak stila i dobrog ukusa.

Piše: Vladimir Grubor
Glumica Carrie Fisher (54), koja se posljednjih godina uglavnom pojavljuje u televizijskim serijama i filmovima, krajem prošloga tjedna prošetala je crvenim tepihom na premijeri HBO-ovog dokumentarca Wishful Drinking u Hollywoodu i potpuno iznenadila zapuštenim izgledom.

Istina je da su od prvog snimljenog filma iz serijala Ratovi zvijezda prošle 33 godine, ali nevjerojatno je da se jedna holivudska glumica i nekadašnja svjetski poznata zvijezda može toliko zapustiti. Usporedbe radi, Sharone Stone samo je dvije godine mlađa.

Unatoč izgledu i lošoj odjevnoj kombinaciji, Carrie je puna volje i energije, a u posljednje vrijeme javnost zabavlja priznanjima, poput onoga da je na snimanju kultnog znanstvenofantastičnog filma šmrkala kokain. Tako je i prošloga tjedna uspjela uzburkati duhove intervjuom koji je dala časopisu The Advocate, namijenjenom homoseksualnoj publici.

U njemu je izjavila kako je općepoznato da je John Travolta homoseksualac i da joj je žao ako je njemu zbog toga neugodno.

net.hr