A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/WILLIAM%20I%20KATE.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Princ William i Kate vratili su se s medenog mjeseca | Politika+
Scena

POVRATAK: Princ William i Kate vratili su se s medenog mjeseca

Princ William i njegova supruga Catherine vratili su se u Britaniju nakon 10-dnevnog medenog mjeseca na Sejšelima, objavljeno je u subotu.

Piše: Nacional.hr

"Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea vratili su se u Britaniju nakon medenog mjeseca na Sejšelima", objaviljeno je u subotu iz palače Saint James, službene rezidencije prinčevskog para, koja je dosad odbijala precizirati odredište njihova medenog mjeseca zbog sigurnosti zaštite privatnosti.

Britanski tisak izvijestio je da su princ William i njegova supruga otputovali na jedan otok u privatnom vlasništvu na Sejšelima, rajskom arhipelagu u Indijskom oceanu.

"Par je u potpunosti iskoristio vrijeme provedeno zajedno te zahvaljuje vladi Sejšela na pomoći", dodala je palača Saint James.

Palača nije objavila kada će se princ William, pilot za spašavanje u bazi Royal Air Forcea na velškom otoku Angleseyju vratiti na posao.

Palača Saint James nije željela komentirati ni eventualan susret vojvode i vojvotkinje od Cambridgea s predsjednikom Barackom Obamom, kojega se sljedeći tjedan očekuje u Londonu u okviru europske turneje.