A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/terminator.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Odgodio filmski povratak zbog 'otkrivenog' djeteta | Politika+
Scena

TERMINATOR MORA ČEKATI: Odgodio filmski povratak zbog 'otkrivenog' djeteta

U utorak je Arnold Schwarzenegger otkrio da dulje od desetljeća ima dijete s jednom svojom kućnom pomoćnicom i da ga je nakon 25 godina braka napustila supruga Maria Shriver s kojom ima četvero djece

FOTO: Schwarzenegger
Piše: Nacional

Hollywoodski glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger u drugi je plan stavio svoje filmske projekte nakon što je ovog tjedna otkrio da ima desetogodišnje dijete sa svojom kućnom pomoćnicom, tajnu koju je priznao supruzi Mariji nakon što je napustio ured guvernera u siječnju.

Schwarzenegger je svojima agentima rekao da za sada odgađa planove za nastavak svoje filmske karijere, rekao je glumčev odvjetnik Patrick Knapp.

Knapp je pojasnio da se Schwarzenegger bavi osobnim poslovima i ne želi se obvezivati za rokove snimanja novih filmova.

U utorak je Arnold Schwarzenegger otkrio da dulje od desetljeća ima dijete s jednom svojom kućnom pomoćnicom i da ga je nakon 25 godina braka napustila supruga Maria Shriver s kojom ima četvero djece.

Schwarzenegger je po odlasku s dužnosti guvernera objavio da radi na tri filmska projekta, uključujući i novi nastavak filmskog hita Terminatora koji ga je proslavio.