A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/bret%20pit.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Francuska tajnica tužit će Angelinu Jolie i Brada Pitta | Politika+
Scena

FRANCUSKA: Francuska tajnica tužit će Angelinu Jolie i Brada Pitta

Ludot kaže da njegova klijentica čije ime nije objavio, nema ništa protiv slavnoga para, ali smatra da su krivi što nisu spriječili otkaz. Žena je otpuštena uz obrazloženje da njezin izostanak šteti upravljanju dvorcem

FOTO: Brada Pitt
FOTO: Nacional

Žena koja je radila za hollywoodski par Angelinu Jolie i Brada Pitta tužit će ih što su je otpustili s mjesta tajnice u njihovu dvorcu na jugu Francuske, objavio je njezin odvjetnik.

Odvjetnik je rekao da ta žena, koja je bila dvojezična tajnica na imanju Miraval, tvrdi da je otkaz dobila dok je bila na bolovanju i traži 80 tisuća eura.

"Za te zvijezde to je kap u moru", reka je odvjetnik Emmanuel Ludot i dodao kako je vijest o tužbi namjerno objavio baš ovaj tjedan kad su Pitt i Jolie u Cannesu na filmskom festivalu.

Ludot kaže da njegova klijentica čije ime nije objavio, nema ništa protiv slavnoga para, ali smatra da su krivi što nisu spriječili otkaz. Žena je otpuštena uz obrazloženje da njezin izostanak šteti upravljanju dvorcem.

Dvorac je jedna od najluksuznijih nekretnina što ih Angelina i Brat posjeduju.

Presuda suda u Draguignanu, u departmanu Varu na jugoistoku Francuske očekuje se u lipnju.