A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/POLICIJA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Sesvete: Izbo maloljetnika jer ga je napao s još trojicom | Politika+
Zagreb

NAPAD: Sesvete: Izbo maloljetnika jer ga je napao s još trojicom

N.B. (20) osumnjičen je za teško ubojstvo u pokušaju nad 17-godišnjakom te je doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Piše: Hina

Iako se sumnjalo kako je mladić nožem napao maloljetnika zbog sukoba oko parkirnog mjesta pred trgovinom u Sesvetama, odnosno kod noćnog kluba, istraga je utvrdila da je 22. svibnja, u pet sati ujutro, 17-godišnjak isprovocirao svađu koja je završila njegovim teškim ranjavanjem.

Doznajemo da je osumnjičeni N.B. sjedio s prijateljicom u Opel Vectri na parkiralištu u Soblinečkoj ulici. Autu su u jednom trenutku prišla četvorica maloljetnika i počeli s provokacijama. N.B. kazao im je 'ne bacajte te predmete na moj auto, razbit ćete ga', na što su ga maloljetnici izvukli iz vozila i stali šamarati.

N.B. izvukao je nož i zadao nekoliko uboda 17-godišnjaku. Nož je odbacio u jendom dvorištu, a maloljetnik je zbrinut u KB Dubrava. Agencija VLM)
Policijski kombi (Foto: Igor Kralj/Pixsell)
Istraga je utvrdila da je 22. svibnja, u pet sati ujutro, 17-godišnjak isprovocirao svađu koja je završila njegovim teškim ranjavanjem (Foto: Arhiva/Igor Kralj/Pixsell)