A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/taxi_cammeo_388648S1.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Cammeo nije kriv za loše poslovanje Radio Taxi Zagreba | Politika+
Zagreb

TAXI: Cammeo nije kriv za loše poslovanje Radio Taxi Zagreba

Radio taxi Zagreb prijavio Cammeo inspekciji: Ima ih više nego dozvola, presreću putnike i parkiraju na travi!

Piše: Nacional.hr

Povodom ispovijesti bivšeg zaposlenika Taxi Cammea koji je u petak u Jutarnjem listu iznio niz nepravilnosti oko poslovanja te tvrtke, u subotu je Kosta Minovski, vlasnik Taxi Cammea, zatražio ostavku predsjednika Udruženja Radio taksi Zagreba Juraja Šnidarića zbog nečasnog ponašanja i manipulacije informacijama.

Radio taxi Zagreb prijavio Cammeo inspekciji: Ima ih više nego dozvola, presreću putnike i parkiraju na travi!
Voze i više od 12 sati na dan. Strahuju da će netko od njih zbog umora izazvati sudar

Također su kao razlog naveli da ne žele više slušati neutemeljene otužbe sa Šnidarićeve strane te kako Cammeo nije kriv za loše poslovanje Radio Taxi Zagreba.

Iz Cammea su se osvrnuli i na optužbe bivšeg zaposlenika i navode da su iste dobili od bivših zaposlenika iz Rijeke i Osijeka koji su otpušteni zbog krađe. Potvrđuju kako djelatnici prije svake smjene imaju okupljanje kako bi se provjerilo njihovo stanje zato što Cammeo mora paziti na vizualni identitet koji su stvorili kod građana.

- Naši djelatnici su raspoređeni u timove i smjene, kako bi pravilno i prema propisima odradili svoj posao, te isto tako kako bi imali i vrijeme za odmor i privatan život - kažu u Cammeu.