A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ivo%20covic.gif): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Čović: Ne razmišljam o mjestu ministra, zanima me samo Holding | Politika+
Zagreb

ZG HOLDING: Čović: Ne razmišljam o mjestu ministra, zanima me samo Holding

'Radim vrlo odgovoran i složen posao, imam mandat još godinu i pol dana i mislim najmanje u tom razdoblju biti na ovom poslu.'

Piše: VLM

Predsjednik uprave Zagrebačkog holdinga Ivo Čović, za kojega se u posljednje vrijeme nagađalo kako će nakon parlamentarnih izbora preuzeti ministarsku funkciju, u slučaju pobjede SDP-a, te je medijske špekulacije demantirao.

– Najradije ne bih to komentirao niti se opterećivao tim glasinama. Radim vrlo odgovoran i složen posao, imam mandat još godinu i pol dana i mislim najmanje u tom razdoblju biti na ovom poslu, da zaokružimo ovu četverogodišnju priču. Ako ljudi koji o tome odlučuju budu zadovoljni, mislim i nastaviti – rekao je Čović za obilaska zelenih površina zajedno s direktorom podružnice Zrinjevac Igorom Toljanom. A najavio je i otkaze u megatvrtki koja trenutačno ima oko 11.700 zaposlenih.

Otpuštanja? Pa naravno!

– Moramo poraditi i na broju zaposlenika. To je naša obaveza prema građanima – kazao je Čović. Na pitanje znači li to otpuštanja, predsjednik uprave Holdinga odgovorio je: “Pa naravno”.