A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/LADY%20GAGA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Lady Gaga: Osjećam se mrtvom kada nisam na pozornici | Politika+
Scena

STAV: Lady Gaga: Osjećam se mrtvom kada nisam na pozornici

Nije me briga je li to zdravo ili nije i što drugi misle o tome – rekla je 25-godišnja pop-ikona.

Piše: VLM

Da je Lady Gaga fanatično predana svojoj glazbenoj karijeri, već je poznato, a o svojoj beskrajnoj ljubavi i strasti prema glazbi progovorila je i u intervjuu za časopis Rolling Stone.

Pjevačica je otkrila da se živom osjeća samo kada nastupa pred svojim obožavateljima.

– Osjećam se mrtvom kada nisam na pozornici. Nije me briga je li to zdravo ili nije i što drugi misle o tome – rekla je 25-godišnja pop-ikona. Osvrnula se i na svoje fanove, poznate kao mala čudovišta. Bez njih, ističe, ne može više zamisliti život.

– Sa svojim sam obožavateljima povezana pupčanom vrpcom koju nikada ne želim prerezati. Bila bih jako zla kada bih rekla “sljedećih mjesec dana neću komunicirati sa svojim fanovima jer želim biti obična osoba. Moji obožavatelji čine 50 posto moje osobnosti – puna je ljubavi Gaga, koja se prisjetila i vremena kad je postala slavna, prije tri godine.

– Bilo mi je vrlo teško jer sam takva kakva jesam. Ljudi su me zadirkivali i pipkali i mene i moju odjeću pitajući se “što je to, kvragu?”. Bilo je stvarno grozno. Maltretirali su me ljubitelji glazbe jer nisu mogli vjerovati da sam toliko jedinstvena – priznala je pjevačica.