A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ZAGREBPARKING.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagrebparking: Novi zaposlenici iako ih je već 2500 viška | Politika+
Zagreb

ČUDNA ODLUKA: Zagrebparking: Novi zaposlenici iako ih je već 2500 viška

HDZ proziva voditelje Holdingovih podružnica da sustavno provode političko kadroviranje te da je SDP nesposoban voditi grad.

Piše: VLM

HDZ je prozvao Roberta Mišetu, voditelja Zagrebparkinga, da je nastavio politiku političkog kadroviranja po podružnicama koju provode novi u rujnu postavljeni direktori.

A kamere, pita HDZ

– Najavljuje gubitak prihoda zbog smanjenje cijena parkiranja, ali ga nismo čuli kako će poboljšati sustav. Opire se i postavljanju 225 kamera koje su plaćene 16 milijuna kuna i leže u skladištu tvrtke od koje su kupljene – kazao je Stanko Gačić, HDZ-ov zastupnik u Skupštini. On i njegova kolegica Margareta Mađerić nisu željeli otkriti tko su novi zaposlenici Zagrebparkinga jer im, kažu, svaki put kad otkriju nova zaposlenja “zagrebačka Kukuriku koalicija” prijeti tužbama. No sam Mišeta potvrdio je da je prije mjesec dana zaposlio ekonomisticu i pravnika. Nije želio otkriti njihova imena. Neslužbeno doznajemo da je riječ o Branki Anadolac s kojom je Mišeta radio u tvrtki Metronet i Igoru Vidri koji je bio na Visokom trgovačkom sudu.

– On je došao iz Ministarstva pravosuđa, a ona iz telekomunikacijskog sektora i zadužena je za prodaju, marketing i službu za korisnike – kazao je Mišeta.

“Oprali” i SDP

Iako u Holdingu ima oko 2500 zaposlenih viška, kaže da nije ekonomista i pravnika mogao naći u sustavu te da ih je “zbog unapređenja poslovanja” morao dovesti izvana. Hadezeovci su se obrušili i na najavu Davora Bernardića, šefa GO SDP-a, da će u subotu predstaviti strategiju razvoja do 2020., koju će SDP provoditi kada bude posve odgovoran za grad.

– Znači li to da nakon desetogodišnje vladavine SDP-a moramo čekati još deset godina da bi se nešto ostvarilo. U ranim ga je godinama uhvatila amnezija. On je dizao ruke za odluke gradonačelnika Bandića – kazala je M. Mađerić.