A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/males.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Maleš: Imamo novog trenera, ali ne mogu reći tko je on! | Politika+
Sport

STIŽE COSTACURTA?: Maleš: Imamo novog trenera, ali ne mogu reći tko je on!

Službenu potvrdu o angažmanu novog stratega dat će Nadzorni odbor Hajduka, koji će se sastati u ponedjeljak (30. svibnja).

Piše: Sportske novosti

Predsjednik Hadjuka Hrvoje Maleš i šef struke Milo Nižetić vratili su se jučer posljipodne s puta na kojem su dogovorili stranog trenera koji će sljedeće sezone voditi Bijele.

 

Službenu potvrdu o angažmanu novog stratega dat će Nadzorni odbor Hajduka, koji će se sastati u ponedjeljak (30. svibnja), a do tada Uprava Bijelih vjeruje kako će ime tajnovitog inozemnog stručnjaka ostati tajna. No, jasno je da ni jedan od dosadašnjih kandidata, koji su se spominjali u medijima ( Petković, Prašnikar, Costacurta), nije stručnjak s kojim su Bijeli dogovorili suradnju. Maleš je nakon povratka dao sljedeću izjavu:

- U Njemačkoj smo s jasnim ciljem, kako bismo razgovarali s kandidatom za trenera u novoj sezoni. Razgovori su bili uspješni i obje strane su zadovoljne. Brzo smo uskladili naše vizije i mišljenja, te nam je ostalo još definirati detalje ugovora. U interesu naših pregovora još nismo u mogućnosti izaći u javnost s imenom novog trenera, ali vjerujem da će ta vijest uskoro biti objavljena - kazao je Maleš.

Velika je enigma kojeg je stranog trenera Maleš dogovorio tijekom dvodnevnog boravka na relaciji Njemačka - Amsterdam, ali poljudski izvori govore da inozemni stručnjak sa sobom dovodi kompletni stručni stožer. Kao potvrda te informacije dolazi vijest kako je Maleš sinoć obavio sastanak s Antom Mišom, kojemu je priopćio informaciju da je Uprava dogovorila suradnju s inozemnim stručnjakom i shodno tome Miše čeka novi raspored u klubu.