Scena

SKANDAL OD RAZVODA: Dijana Čuljak kupila novi stan, a Šelebaj traži podjelu imovine!

Voditeljica je 12. svibnja kupila stan od 144 m², a kod nje je i novac od prodaje zgrade u kojoj je par donedavno živio.

FOTO: 'Davor Puklavec/PIXSELL'
Piše: Iva Puljić-Šego

HTV-ova urednica Dijana Čuljak 12. svibnja kupila je stan od 144 kvadrata za 240.000 eura u prizemlju zgrade u Ulici baruna Trenka 5 u centru Zagreba.
Troši zajednički novac


 Večernji je list u posjedu tog kupoprodajnog ugovora, a stan na atraktivnoj lokaciji Čuljakova je platila gotovinom, i to tako da je 20.000 eura prodavatelju isplatila na dan potpisivanja tog ugovora, a preostali iznos u roku od sedam dana od sklapanja ugovora o kupoprodaji.

Informacija o kupnji stana dobiva na težini kada se zna da je ta HTV-ova zvijezda u procesu razvoda od bivšeg supruga, kriznog menadžera Vladimira Šelebaja Selliera, s kojim se pak spori o podjeli pozamašne bračne imovine! U kuloarima se pak govori da Šelebaj nema pojma o tome da je njegova bivša supruga kupila novi stan, a kada je za informaciju čuo - ostao je šokiran.

Par Čuljak – Šelebaj
u veljači ove godine dogovorio je prodaju kuće u Gundulićevoj 55, u kojoj su živjeli i u sklopu koje je bilo pet stanova, za čak 1,5 milijuna eura Privatnoj umjetničkoj gimnaziji. Večernji je list u posjedu i tog kupoprodajnog ugovora, a budući da je ta nekretnina u Gundulićevoj glasila na ime Dijane Čuljak i cijela svota, točnije nešto više od 11 milijuna kuna, sjelo je na njezin račun. Šelebaj pak za časopis Gloria tvrdi da je problem u vezi s razvodom nastao baš kada je njegova bivša supruga taj novac “počistila” s računa .

'Davor Puklavec/PIXSELL'