A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/manager-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Prijetio smrću tajnici jer je tražila slobodne dane | Politika+
Mojbiz

CRNA KRONIKA: Prijetio smrću tajnici jer je tražila slobodne dane

Nedavno je dobila unuka te zatražila slobodne dane koje nije koristila 18 godina.

Piše: Hina

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim direktorom tvrtke KTL-promet kojega sumnjiči da je u dva navrata napao i prijetio smrću svojoj 54-godišnjoj tajnici, zbog toga što je zatražila slobodne dane koje nije koristila godinama.

Osumnjičeni je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, izvijestila je zagrebačka policija.

Neslužbeno se doznaje da su se osumnjičeni direktor i tajnica posvađali jer ga je tražila slobodne dane. Nedavno je dobila unuka te je htjela provesti neko vrijeme s njim, ali je direktor to odbio te joj počeo prijetiti.

Prvi put joj je zaprijetio 20. svibnja u uredu tvrtke u Čulinečkoj cesti u zagrebačkoj Dubravi, a pet dana kasnije pratio ju je automobilom do njezine kuće.

Prilikom prve prijetnje u uredu tvrtke direktor je tajnicu napao i više puta zaprijetio da će ju ubiti. Pet dana kasnije na križanju Dankovečke i Ulice Dubrava mimoišli su se vozeći svaki svoj automobil. Direktor je tada tajnicu pratio do mjesta stanovanja, fizički ju napao i ponovno prijetio smrću.

Neslužbeno se doznaje da je tajnica radila 18 godina praktički bez slobodnih dana, te je odlučila prijaviti nasilnog direktora, koji je već evidentiran u policiji zbog imovinskih kaznenih djela.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ktl-promet, crna kronika, zapošljavanje, posao