A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/zubar-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ludi spot Renault- Nissana: Sve ide na naftu | Politika+
4kotača

MAJSTORI MARKETINGA: Ludi spot Renault- Nissana: Sve ide na naftu

U ovom spotu baš sve ide na benzin ili naftu - od budilice preko mobitela do zubarske bušilice - osim, naravno, Nissana Leafa

Nova Renault-Nissanova kampanja na prvi pogled udara u sridu: nije li smiješno da na početku XXI stoljeća kupujemo automobile koji gutaju naftu umjesto čuda zelene energije kao što je njihova uzdanica Nissan Leaf, nedavno na sajmu automobila u New Yorku ovjenčana titulom automobila godine?

Tako u ovom spotu baš sve ide na naftu - od budilice preko mobitela do zubarske bušilice, pa čak je i jedan Chevrolet Volt u posljednjem kadru izvrgnut ruglu sučeljen s Leafom. Jer ipak, Volt je uz elektromotor opskrbljen i motorom s unutrašnjim sagorijevanjem fosilnih goriva.


No, u drugu ruku, nije baš da se radi o Tesla Motorsu, i Renault i Nissan itekako su dali svoj obol efektu staklenika na majčici Zemlji, pa možda baš i nema mjesta takvom pogledu s visoka.


No, svejedno, marketinška agencija koju su unajmili zaslužila je svaki euro koji je dobila. Kampanja se zove "Benzin pokreće sve".


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

chevrolet volt, nissan leaf, nissan, renault