A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/suđenje%20mladiću4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Provocirao: Majke Srebrenice napale Srbina koji je branio Mladića | Politika+
Crna kronika

INCIDENT: Provocirao: Majke Srebrenice napale Srbina koji je branio Mladića

Nakon završetka saslušanja ispred suda u Haagu došlo je do incidenta.

FOTO: Majke Srebrenice iz Tuzle prate suđenje Mladiću (Reuters)
Piše: VLM

Kako doznajemo, zasad nepoznati Srbin branio je Mladića glasnim povicima čime je iživcirao majke Srebrenice koje su mu uzvratile.Isto tako, tijekom saslušanja Ratko Mladić je u nekoliko navrata komunicirao, odnosno rukom odmahivao majkama Srebrenice koje su saslušanje pratila s galerije. U jednom trenutku im se čak i nasmijao dok su mu ove prijetile prstima.

Majke Srebrenice od Mladića je dijelilo neprobojno staklo, a one koje nisu mogle ući u galeriju stajale su vani noseći veliku transparent 'Mladić, koljač iz Srebrenice'. Njihov odvjetnik Axel Hageldoorn kazao je kako njegove klijentice, osim osude Mladića žele da se otkrije koja je bila uloga Nizozemaca i UN-a i jesu li oni mogli spriječiti provođenje Mladićevih naredbi.

'U dva sata se sastajemo s glavnim tužiteljem i tražit ćemo da u Mladićevu timu ne bude niti jedan sudac ili tužitelj iz Nizozemske', kazala je voditeljica organizacije Munira Subašić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

suđenje, ratko mladić, hag