A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/antičević%20marinović.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Antičević Marinović: Papa će poslati poruku kako se treba upravljati zemljom | Politika+
Hrvatska

PORUKE: Antičević Marinović: Papa će poslati poruku kako se treba upravljati zemljom

Dolazak Pape je veliki događaj za sve građane Hrvatske jer svi bi trebali poslušati ono što će on reći i na što će nas sve skupa pozvati,

FOTO: Ingrid Antičević Marinović
FOTO: Arhiva
Piše: Ivan Klarić

Dolazak Pape je uvijek bio veliki događaj. Najbitnije je, kada govorimo o njegovom dolasku, jest kakvu će poruku Papa svima nama poslati.

 

Pogotovo kada se uzme u obzir vrijeme u kojem živimo koje je daleko od idealnog. Moram primijetiti da su poruke Pape Ivana Pavla II prilikom njegovih dolazaka u Hrvatsku nažalost vrlo brzo zaboravljene. Dakle, dolazak Pape je veliki događaj za sve građane Hrvatske jer svi bi trebali poslušati ono što će on reći i na što će nas sve skupa pozvati, a to je mir, zajedništvo i oprost.

 

Dolazak Pape ne bi povezivala s  završetkom pregovora s EU. Njegov dolazak u Hrvatsku je zapravo prava prilika za sve građane , a posebno političare da čuju kako se u ova teška vremena treba ponašati i kako treba živjeti. Biti će to sjajna prilika i za vladajuće da čuju kako se treba voditi narod i kako treba upravljati zemljom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dolazak, papa