A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/cehok4.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Čehok, jedini iz Varaždinske biskupije, neće na susret s papom | Politika+
Hrvatska

DOLAZAK PAPE: Čehok, jedini iz Varaždinske biskupije, neće na susret s papom

Varaždinska biskupija za susret s papom mogla je predložiti 17 osoba iz javnog, društvenog, sportskog i političkog života iz sve tri županije

FOTO: Čehok, jedini iz Varaždinske biskupije, neće na susret s papom Foto: 'Marko Jurinec/PIXSELL'
Piše: VLM

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok jedini iz Varaždinske biskupije neće biti na susretu s papom Benediktom XVI. sutra u HNK u Zagrebu. Varaždinska biskupija, naime, kako neslužbeno doznajemo, za susret s papom mogla je predložiti 17 osoba iz javnog, društvenog, sportskog i političkog života iz sve tri županije koje pokriva, što je i učinila.

 

Popis od 17 imena organizator je prihvatio pa je svih 17 osoba zatim dobilo službene pozivnice od organizatora, da se prijave ako žele sudjelovati. Od njih 17, samo se varaždinski gradonačelnik nije prijavio. U to vrijeme u Gradskoj vijećnici ima primanje za vodstva ženskih rukometnih reprezentacija Hrvatske i Srbije, koje u nedjelju u dvorani na Dravi u Varaždinu igraju kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu. No, kaže da to nije razlog što neće otići na susret sa Svetim Ocem.

– Imam privatnih obveza, koje su dogovorene i prije nego što sam znao da dolazi papa. Ništa drugo nije razlog – kratko je rekao Čehok.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HNK, papa, cehok