A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/william-kate4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

William i Kate preselit će u svoj novi dom - Kensingtonsku palaču | Politika+
Scena

ŠTO BLIŽE OBITELJI: William i Kate preselit će u svoj novi dom - Kensingtonsku palaču

U palači je sa svojim sinovima nekad živjela princeza Diana. Novi stan vojvotkinje i vojvode od Cambridgea mediji opisuju kao "vrlo skromnu rezidenciju"

FOTO: Foto: pixsell
Piše: VLM

Mjesec dana nakon vjenčanja William i Kate odlučili su odabrati svoj novi dom. To više neće biti iznajmljena kuća na otočiću Angleseyju u Wallesu nego stan u Kensingtonskoj palači u Londonu u koji bi se trebali preseliti krajem srpnja.

 

Riječ je o rezidenciji u kojoj su prinčevi William i Harry živjeli sa svojom majkom, preminulom princezom Dianom.

Britanski mediji novi dom vojvotkinje i vojvode od Cambridgea u palači iz 17. stoljeća opisuju kao vrlo skromnu kraljevsku rezidenciju koja se trenutačno zbog nedavno otkrivenog azbesta u derutnim zidovima potpuno preuređuje. Za to vrijeme Will i Kate dijele stan s princom Harryjem u Clearance Houseu, no zbog Harryjeva tulumarenja nerijetko upadaju u neprilike. Navodno je Kate nedavno ušla u Harryjevu sobu i u krevetu zatekla njegovu novu "prijateljicu".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kensingtonska palača, novi dom, William