A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/darko%20milinović4.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Milinović: Naše je povrće zdravo, podigli smo stupanj pripravnosti | Politika+
Zdravlje

MINISTAR: Milinović: Naše je povrće zdravo, podigli smo stupanj pripravnosti

Ministar je prokomentirao papin poziv na zabranu pobačaja, a osvrnuo se i na epidemiju E. coli

FOTO: Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
Piše: VLM

- Često smo u životu u situaciji kad se moramo odrediti za nekakav put. U današnje vrijeme globalizacije, ponekad su ti putevi prožeti kršćanskim naukom, a ponekad nisu. Kad se nađemo na takvoj prekretnici, Sveti Otac poručuje da njegujemo kršćanske vrijednosti - prokomentirao je danas u Novom Marofu, posjetivši lokaciju na kojoj će se graditi Centar za socijalnu skrb, ministar zdravstva Darko Milinović papin poziv na zabranu pobačaja. Prokomentirao je i epidemiju vezanu uz E. coli rekavši da u Hrvatskoj “nema straha”.

- Dosad nemamo nijedan pozitivan slučaj. Čim se pojavila epidemija u Njemačkoj podigli smo stupanj pripravnosti naših sanitarnih inspektora i pregledavali smo sve namirnice koje su dolazile iz Njemačke i Španjolske. Prema zadnjim informacijama, jenjava i epidemija u Njemačkoj i nadam se da nećemo imati nikakvih slučajeva u Hrvatskoj. Naše povrće je zdravo - kazao je Milinović.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

povrće e-coli, ministar Milinović, marof