A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/POLICIJA.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Danas.hr: Policajci se otrovali na misi na Hipodromu!? | Politika+
Zagreb

POKVARENA ŠUNKA: Danas.hr: Policajci se otrovali na misi na Hipodromu!?

Danas.hr neslužbeno doznaje da se čak 40 plavaca otrovalo hranom.

FOTO: Danas.hr neslužbeno doznaje da se čak 40 plavaca otrovalo hranom.
FOTO: Arhiva
Piše: Danas.hr

Iako iz policije poručuju da je samo 10 policajaca zatražilo liječničku pomoć, neslužbeno doznajemo da se čak 40 plavaca otrovalo hranom tijekom mise na zagrebačkom Hipodromu. Kao glavni krivac spominje se šunka 'skladištena' u prtljažnicima automobila, piše Danas.hr

Već u nedjelju nakon mise na zagrebačkom Hipodromu koju je predvodio papa Benedikt XVI. mediji su izvještavali kako su pojedini policajci zbog mučnine primili liječničku pomoć. O cijelom slučaju raspitali smo se u MUP-u, te nam je glasnogovornica Aleksandra Ljuba odgovorila kako je tijekom papinog posjeta Hrvatskoj policajcima podijeljeno oko 25 tisuća suhih obroka.

Ujedno je i za Danas.hr potvrdila da je deset policajaca zatražilo liječničku pomoć s početnom dijagnozom trovanja hranom i crijevne viroze, no neslužbeno doznajemo kako je mučninu osjetilo najmanje 40 policajaca, te da je nekima ozbiljno pozlilo već na Hipodromu.

Također, doznajemo i kako policajci vjeruju da je uzrok trovanja šunka koja se, tvrde, koristila u sendvičima, a koja je navodno neprimjereno dugo bila 'skladištena' po prtljažnicima automobila pri visokim temperaturama.

Aleksandra Ljuba poručila je da su uzorci hrane i brisevi poslani na Zavod za javno zdravstvo na analizu, a do trenutka pisanja ovoga članka rezultati analize još uvijek nisu bili poznati.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

papa, benedikt XVI, policija, zagreb