A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/jadraka%20kosor-sjednica4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kosor s Barrosom: Hrvatska će nastaviti provoditi reforme | Politika+
Hrvatska

RAZGOVOR: Kosor s Barrosom: Hrvatska će nastaviti provoditi reforme

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor zahvalila je Barrosu, ali i Europskoj komisiji koja je prepoznala sve napore hrvatske Vlade.

FOTO: Jadranka Kosor
FOTO: Arhiv
Piše: Nacional.hr

Predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso iz Moskve je nazvao predsjednicu Vlade Republike Hrvatske Jadranku Kosor, koja boravi u Londonu, i osobno joj čestitao na povijesnome danu, kada je Europska komisija ministarskom Vijeću EU predložila zatvaranje hrvatskih pregovora, priopćili su iz Vlade. Pritom je posebno istaknuo njen osobit doprinos zatvaranju pregovora.

 

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor zahvalila je Barrosu, ali i Europskoj komisiji koja je prepoznala sve napore hrvatske Vlade i rezultate koje je Hrvatska postigla tijekom procesa pregovora.

 

U razgovoru s predsjednikom Europske komisije, premijerka Kosor istaknula je da će i nakon pregovora hrvatska Vlada nastaviti reformski put.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

barroso, europska unija, jadranka kosor, pregovori