A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/swoboda.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Swoboda: Pozdravljam zeleno svjetlo EK za Hrvatsku! | Politika+
Hrvatska

REAKCIJE: Swoboda: Pozdravljam zeleno svjetlo EK za Hrvatsku!

FOTO: Hannes Swoboda
FOTO: Arhiv
Piše: Nacional.hr

Izvjestitelj Europskog parlamenta za Hrvatsku Hannes Swoboda u petak je pozdravio načelnu suglasnost Europske Komisije za pristupanje Hrvatske Europskoj Uniji, nakon što je povjerenica za pravosuđe Viviane Reding prije sastanka Ministarskog vijeća kazala da EK daje zeleno svjetlo hrvatskom pristupanju, javlja APA.

 

Swoboda je u izjavi, koju prenosi APA, istaknuo kako je "pritisak izvršen na hrvatsku vladu glede provedbe reformi posebno djelovao na području suzbijanja korupcije".

 

"Prilikom svojih različitih posjeta imao sam prilike uvjeriti se u enormne napore Hrvatske da provede reforme. A sada će biti potrebno paziti na konzekventno provođenje donesenih zakona", rekao je Swoboda.

 

Hrvatska je važan gospodarski i turistički partner Austrije i stoga će pristup Hrvatske koristiti i mnogim Austrijancima, zaključno je rekao Swoboda za austrijsku agenciju.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

europska komisija, barroso, europska unija, hannes swoboda