A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/spff.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Starigrad Paklenica Film Festival predstavljen u Sarajevu | Politika+
Kultura

PREDSTAVLJANJE: Starigrad Paklenica Film Festival predstavljen u Sarajevu

Ugodno druženje prijatelja i kolega održalo se u legendarnom sarajevskom kinu Meeting Point.

FOTO: Admir Culumarević, direktor SPFF-a, Bojan Hadžihalilović, Fabrika i Danis Tanović, redatelj
FOTO: Politikaplus
Piše: Ivan Klarić - ivan.klaric@politikaplus.com

Drugo izdanje Starigrad Paklenica Film Festivala  2. SPFF 2011 predstavljeno je u Sarajevu u sklopu manifestacije JA BiH – hrvatski film u Sarajevu 2011..

 

Ugodno druženje prijatelja i kolega održalo se u legendarnom sarajevskom kinu Meeting Point uz veliki broj filmaša, gospodarstvenika i prijatelja SPFF-a koje su predvodili Pjer Žalica, Ademir Kenović, Bojan Hadžihalilović, –elo Hadžiselimović te mnogi drugi prijatelji iz Zagreba i Sarajeva.

U neformalnom druženju istaknuto je da će program 2. SPFF 2011 donijeti veliki broj hrvatskih premijera sjajnih filmova od kojih su mnogi prave poslastice za ljubitelje žanra glazbenog dokumentarnog filma. Zoran Pezo, selektor 2 SPFF 2011 ljubomorno je sačuvao informacije o programu za zagrebačku promociju kada će bit predstavljen cjelokupni program.

 

Istaknuto je da će ovogodišnji SPFF uz sjajan filmski program obilovati i mnogim velikim imenima iz svijeta filma i glazbe koja će posjetiti Starigrad Paklenicu među kojima će se naći i Oscarom nagrađeni redatelji. Ostaje sačekati sljedeći tjedan kad će biti objavljen kompletan program i kad ćemo vidjeti kakva su iznenađenja pripremljena za 2. SPFF 2011. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

danis tanović, starigrad paklenica film festival, admir Culumarević