A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/modric%20vjencanje.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Luka Modrić oženio Vanju. Mladu do oltara dopratio Mamić! | Politika+
Scena

VJENČANJE GODINE: Luka Modrić oženio Vanju. Mladu do oltara dopratio Mamić!

Vjenčanje Modrića i Vanje okupilo nogometnu elitu.

FOTO: Vanja i Luka Modrić pripremili pir godine
FOTO: Pixsell / Večernji list
Piše: Večernji list

Bilo je to hrvatsko vjenčanje godine. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić napokon se i crkveno oženio. Nakon što je sudbonosno “da” svojoj dugogodišnjoj djevojci Vanji izgovorio još prošle godine kod matičara, sada su cijelu ceremoniju ponovili i u crkvi Majke Božje Lurdske u Zvonimirovoj ulici.

 

Došli brojni nogometaši

 

Hvala Bogu da je naš Luka napokon našao vremena da se oženi i u crkvi – izjavio je Mladen Grdović, koji je i pjevao na slavlju u hotelu Westin.

 

Pjevat ćemo moj sastav i ja, Halid Bešlić i njegov sastav, te klapa Intrade. Nadam se da će fešta trajati do jutra – dodao je Grdović prije ulaska u Westin.

 

Nije želio komentirati tko će s estrade prisustvovati svečanosti:

 

Ne znam ništa, tek sam se maloprije probudio.

 

Vanju je do oltara dopratio Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić, koji je bio vidno uzbuđen i vrlo dobro raspoložen, ali Modrićev mogući transfer nije želio komentirati:

 

A tko to zna? Sve je moguće.

 

Nakon ceremonije još jednom potvrđeni par potajice je stigao u Westin i tako izbjegao fotoaparate. Svaki pokušaj fotoreportera da saznaju jesu li mladenci stigli upropastila je oprezna sigurnosna služba.

 

Na vjenčanju godine bile su mnoge poznate osobe, većinom iz sportskog svijeta. Isticali su se Vedran Ćorluka, Eduardo da Silva, Ognjen Vukojević, Stipe Pletikosa, Hrvoje Čale, Tomo Šokota, Boško Balaban, Silvio Marić, izbornik Slaven Bilić sa svojom djevojkom Ivanom Đeldum, Zdravko Mamić i drugi. Među 250 uzvanika našla se i voditeljica s RTL-a Tatjana Jurić, koja je došla bez pratnje. Osim nezgode s karticom pri ulazu na parkiralište, imala je malih problema i s parkiranjem.

 

Silvio Marić tih se problema riješio tako što je došao taksijem, za razliku od ostalih gostiju koji su došli skupocjenim automobilima. Poglede je najviše privlačila Monika Kravić koja je bila u pratnji svoga supruga Marija Mamića. Odjenula je pripijenu, prozirnu haljinu plave boje koja je otkrivala više nego što je skrivala.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

luka modrić, westin, vjenčanje