A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/nadan%20vidošević.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Večernji list: U Bratini uskoro ekopark 'težak' 3,5 milijuna eura! | Politika+
Burze

KRAŠ: Večernji list: U Bratini uskoro ekopark 'težak' 3,5 milijuna eura!

Kriza u RH tek će se produbljivati. U takvim uvjetima biti živ, rasti, širiti se, konsolidirati biznis i raditi iskorake poput ekoparka Bratina sigurno je velik uspjeh, rekao je Vidošević.

FOTO: Nadan Vidošević
FOTO: Pixsell / Večernji list
Piše: Večernji list

To nije osnovna djelatnost Kraša, niti će to ikada biti. No, svakako je dio društvene odgovornosti i jednog novog, zdravijeg načina života, kakav pružamo ne samo našim zaposlenicima nego i gradu Zagrebu i njegovoj okolici te potvrda snage našega brenda u regiji koja izlazi iz naše kvalitete i korespondira s njime – kazao je čelnik uprave Kraša Nadan Vidošević, koji je danas u povodu 100. obljetnice jedne od najdugovječnijih tvrtki u regiji poslovnim partnerima, medijima i zaposlenicima predstavio projekt Kraševa ekoparka Bratina.

 

Prema riječima prokuristice Kraša Marice Vidaković, projekt koji na jesen čeka i službeno otvaranje težak je 3,5 milijuna eura, a prostire se na čak 5 milijuna četvornih metara, koje je Kraš kupio 2006. kako bi si osigurao prostor za budući razvoj. No, prije dvije godine odlučeno je da se na imanju organizira ekološka proizvodnja i poslovanje na ekološki prihvatljiv način, pa ekopark nudi i svojevrstan hommage jednom od najprepoznatljivijih Kraševih brendova Životinjskom carstvu sa živim domaćim i divljim životinjama. Ima i ekofarmu krava, smještajni kapacitet za oko 60 osoba u drvenim kućicama s apartmanima, restorane... čak i crkvu, što Bratinu čini i idealnim odredištem za obiteljske izlete, svadbe... Zahvaljujući postojećoj infrastrukturi (sve je toliko modernizirano da se i navodnjavanjem upravlja daljinski iz Zagreba!), namijenjen je i poslovnim susretima.

 

Cijeli tekst pročitajte OVDJE

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nadan vidošević, eko projekt, kraš