A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/todoric4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Novi list: Pomirili se Nadan Vidošević i Ivica Todorić! | Politika+
Burze

PARTY ZA EKIPU: Novi list: Pomirili se Nadan Vidošević i Ivica Todorić!

Nakon što su se prije dva mjeseca javno 'pohvatali' utjecajni hrvatski poslodavci Nadan Vidošević i Ivica Todorić, prvi ljudi Kraša i Agrokora ipak su zakopali sjekire i izgladili nesporazume. Pomirdba je pala na proslavi stote obljetnice Kraša, u eko-parku Bratina kod Pisarovine.

FOTO: Ivica Todorić
FOTO: Arhiv
Piše: Novi list

Naime, više od dvije tisuće uzvanika koji su se potkraj prošlog tjedna zabavljali na proslavi stote obljetnice Kraša, u eko-parku Bratina kod Pisarovine, svjedočili su srdačnom razgovoru Vidoševića i Todorića.

"Da, gospodin Todorić se odazvao našem pozivu, zajedno sa sinom Ivanom, poput ostalih naših poslovnih partnera. Na tome svima zahvaljujemo. Dočekala ih je cijela uprava Kraša na čelu s gospodinom Vidoševićem", potvrdila je za Novi list Marica Vidaković, prokuristica Kraša.

Podsjetimo, sukob Vidoševića i Todorića izbio je početkom travnja, kad je tjednik Globus oštro kritizirao Hrvatsku gospodarsku komoru i Vidoševića zbog visokih troškova, a Vidošević je potom optužio Agrokor da stoji iza tog medijskog napada. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivica todorić, nadan vidošević, agrokor, kraš