A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/GAY%20PRIDE%20ZAGREB.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Počela Facebook kampanja za Gay Pride u Zagrebu | Politika+
Hrvatska

GAY PRIDE: Počela Facebook kampanja za Gay Pride u Zagrebu

Za subotnji jubilarni deseti Zagreb Pride počela je kampanja na Facebooku, gdje je počeo kružiti status 'Prijatelju, ako mi se želiš pridružiti na Zagreb Prideu 18.06. kopiraj ovaj status na svoj zid!'.

FOTO: Gay pride
FOTO: gay.hr
Piše: Politikaplus

Cilj parade je, kako piše Gay.hr, 'da se zagrebačkim Prideom napokon kvantitativno pokaže neobrazovanom puku da gay zajednica i njeni prijatelji nisu malobrojni'. Pozivaju sve koji to žele da izađu na paradu, jer svatko ima pravo na to.

'Pozovite svoje prijatelje da se pridruže Povorci ponosa jer se radi o temeljnom ljudskom pravu. Danas se radi o borbi za homoseksualna prava, ali već sutra se može raditi o pravima bilo koje druge manjine', soji u objavljenom pozivu.

Sloganom 'No matter Gay, Straight or Bi', pozivaju građane da se pridruže subotnjoj paradi ponosa, ljubavi i razumijevanja te da građani Zagreba pokažu kako su daleko od onog što se ovog vikenda dogodilo u Splitu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gay pride