A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/modric%20vjencanje%202.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Procurili neki detalji s Modrićeve svadbene fešte! | Politika+
Scena

VINO SE TOČILO: Procurili neki detalji s Modrićeve svadbene fešte!

'Svadba je bila sjajna, ostali smo do jutra. I Luka se jako dobro držao. A Bešlić, Grdović i klapa Intrade napravili su veliku feštu.'

FOTO: Zabava je trajala do ranih jutarnji sati
FOTO: Pixsell / Večernji list
Piše: Danas.hr

'Svadba je bila sjajna, ostali smo do jutra. I Luka se jako dobro držao. A Halid Bešlić, Mladen Grdović i klapa Intrade napravili su veliku feštu', otkrio je dobro raspoloženi Silvio Marić te dodao da su pozornici zapjevali i mnogi nogometaši.

Neki su se skrivali iza sunčanih naočala, drugi su vrlo živahnim hodom napuštali Westin gdje je noć ranije najbolji hrvatski reprezentativac Luka Modrić imao svadbenu feštu. Već je otkucalo podne kada su se svatovi lagano počeli odjavljivati iz hotela.

"Vjenčanje? Pa što se tu ima pričati. Pitajte Luku", zagonetnim je dobacio Stipe Pletikosa, a ništa razgovorljivije, što je i logično, nije bilo ni osoblje hotela koje se posebice obvezalo na omertu.

"Gospodin Modrić je tražio da sve ostane među nama", rekli su djelatnici Westina u kojem su svojedobno Rolling Stones demolirali cijeli jedan kat.

"Istina za Stonese, ali oni su sve uništeno kasnije i platili. Vjenčanje je prošlo savršeno, sve je u redu, pa naši su gosti fini ljudi, nikada nemamo problema", objasnila je voditeljica smjene najpoznatijeg zagrebačkog hotela.

Među 250 uzvanika na svadbi se ipak našao netko tko je otkrio kakva je bila atmosfera na svadbenom slavlju. Modrićev bivši suigrač Silvio Marić, koji je na feštu, poput iskusnoga vuka, došao taksijem, ispričao je neke detalje.

"Svadba je bila sjajna, ostali smo do jutra. I Luka se jako dobro držao. A Halid Bešlić, Mladen Grdović i klapa Intrade napravili su veliku feštu", rekao je Mara te dodao da su na pozornici pjevali i mnogi nogometaši, svojevrsne 'karaoke', ali tu se i on zaustavio.  

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

luka modrić, vjenčanje