A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ratko-mladic-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Press: Gotovina Mladiću obećao skuhati tjesteninu sa škampima | Politika+
Crna kronika

DOČEK: Press: Gotovina Mladiću obećao skuhati tjesteninu sa škampima

Srpski mediji pišu kako je hrvatski general Ante Gotovina na dobrom glasu u Sheveningenu kao izvrstan kuhar te da je obećao jedan od svojih specijaliteta i Ratku Mladiću.

FOTO: Ratko Mladić
FOTO: Arhiva / Politika
Piše: Dnevnik.hr

Najbolji kuhar, general Gotovina, pripremit će Mladiću poseban specijalitet - špagete sa škampima, koje hvale svi ostali pritvorenici, piše srpski Press, pozivajući se na riječi odvjetnika Miloša Šaljića, beogradskog odvjetnika i dugogodišnjeg Mladićevog prijatelja.

'To je jelo kojem se raduju svi u pritvoru. Gotovina je izuzetan kuhar. Meni i još nekolicini kolega je spremio izvrsne špagete sa škampima i čujem da će ih pripremiti i generalu Mladiću', rekao je Šaljić.

Mladić je po dolasku u pritvor odmah odigrao i partiju šaha s haškim optuženikom Vojislavom Šešeljom, a Šaljić kaže kako ne zna tko je dobio partiju. Dodao je kako je Mladićevo zdravstveno stanje bolje u odnosu na prije. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

haag, ante gotovina, ratko mladić, ratni zločini