A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/poljud4.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HNS-u čak 80.000 eura kazne, s Izraelcima ipak pred navijačima | Politika+
Sport

UEFINA KAZNA: HNS-u čak 80.000 eura kazne, s Izraelcima ipak pred navijačima

Uefa oštro kaznila HNS:zbog propusta u organizaciji utakmice za EP 2012. s Gruzijom u Poljudu

FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Blagajna HNS-a će zbog paljenja baklji navijača, topovskih udara, neprimjerenih transparenata (svastika) i ostalih propusta koji su se dogodili u Splitu biti lakša za 80.000 eura.

UEFA ni ovoga puta nije odlučila kazniti HNS igranjem pred praznim stadionom, umjesto toga određena je vrlo visoka novčana kazna, a službeno priopćenje iz Nyona na adresu Saveza stići će početkom sljedećeg tjedna.

"Iako prevladava dojam da smo mogli proći i gore, nedopustivo je da tolika sredstva iz blagajne HNS-a zbog samovolje pojedinaca odlaze na plaćanje kazni umjesto na razvoj nogometa ili humanitarne svrhe, to više što su učinjeni najveći napori za organizaciju utakmice, a uložena su i znatna sredstva u tehničku organizacije utakmice. Krajnje je vrijeme da pojedinci snose odgovornost za svoje postupke.", stoji u priopćenju iz Hrvatskog nogometnog saveza.

Više riječi o svemu bit će na konferenciji za medije nakon sjednice Izvršnog odbora Saveza u ponedjeljak, 20. lipnja u 14.30 sati u Rusanovoj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HNS, kvalifikacijska utakmica s Gruzijom, Poljud