A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/HM.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ove jeseni za H&M kreirat će Donatella Versace | Politika+
Scena

NOVA KOLEKCIJA: Ove jeseni za H&M kreirat će Donatella Versace

U studenom u 300 H&M-ovih trgovina stiže zvjezdana kolekcija

FOTO: Arhiva
Piše: VLM

Versace je najnovija kuća koja će surađivati s H&M-om na ekskluzivnoj dizajnerskoj kolekciji koja ide koracima dizajnera kao što su Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo i LanvinOve jeseni za sezonu 2011. godine u sklopu svoje suradnje s dizajnerima H&M će surađivati i s modnom markom Versace. Dizajn radi kreativna direktorica Donatella Versace, a ekskluzivna kolekcija vratit će se na živo nasljeđe marke, puno kože, otisak, boju i izobilje u ekskluzivnim materijalima po fantastičnim H&M cijenama. Kolekcija će uključivati linije za žene, muškarce i odabrane artikle za dom.

Bit će raspoloživa od 17. studenoga u otprilike 300 prodavaonica u cijelom svijetu. Osim toga, Donatella Versace za H&M dizajnirala je prije proljetnu kolekciju koja će dostupna od 19. siječnja 2012. ekskluzivno u zemljama u kojima je moguća H&M internet prodaja.

“Oduševljena sam što ću surađivati s H&M-om. Kolekcija će biti neophodna za marku Versace, savršena za obožavatelje H&M-a i Versacea svugdje u svijetu,” kaže Donatella Versace.

“Versace je jedna od najpoznatijih marki u posljednje vrijeme i njihova kolekcija za H&M bit će glamurozna i ekstravagantna – sve što simbolizira Versace. Donatella Versace s nama će podijeliti svoj legendarni dizajn iz arhive. To je svečana suradnja, savršena za sezonu zabave,” kaže Margareta van den Bosch, kreativni savjetnik u H&M-u.

Versace je marka koju u potpunosti obilježava sjaj. Utemeljio ju je 1978. Gianni Versace koji je svojim smjelim haljinama i divljom ikonografijom uveo revoluciju u modu te tako stvorio provokativne stilove na temelju klasičnih tema. Od 1997. Donatella Versace vodi posao koji je započeo Gianni kao kreativni direktor. Razvila je marku u globalnu modnu kuću koja predstavlja sve što danas označava luksuz. Svugdje poznata po svojoj dizajnerskoj garderobi, Donatella Versace obilježje je svega što predstavlja kuća Versace.

Versace je najnovija kuća koja će surađivati s H&M-om na ekskluzivnoj dizajnerskoj kolekciji koja ide koracima dizajnera kao što su Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo i Lanvin. U kolekciji ženske odjeće dominirat će haljine koje potpuno odgovaraju duhu sezone, kao koža s dugmadi, svila i otisak u boji uz modne dodatke koji uključuju visoke pete i nakit za kostime.

Muška kolekcija koncentrirat će se na jasno oblikovane krojeve, uključujući savršeni smoking te remenje i nakit za muškarce. Prvi put u sklopu suradnje s dizajnerima H&M-ova kolekcija sastojat će se od nekih artikala za dom, uključujući jastuke i ukrasni prekrivač za krevet.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

moda, suradnja, Versace, H&M