A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/torcida%20tomislav%20grad.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nakon pobjede Hajduka, Torcida divljala po Tomislavgradu | Politika+
Sport

SUKOBI: Nakon pobjede Hajduka, Torcida divljala po Tomislavgradu

Policija je privela u PP pet torcidaša, koje je uputila u Dom zdravlja u Tomislavgradu. Jedan je teže ozlijeđen i prevezen u Županijsku bolnicu u Livno.

FOTO: Nerede su izazvali navijači Hajduka
FOTO: www.tomislavcity.com
Piše: Ivan Klarić - ivan.klaric@politikaplus.

Nažalost, utakmica između Hajduka i Tomislava imala je i svoje 'treće' poluvrijeme. Nakon prijateljske utakmice u kojoj su bijeli slavili s visokih 6:0, nekoliko je pripadnika Torcide izazvalo ulične. nerede

 

Kako javlja portal Tomislavcity, incident je nastao nakon što je grupa od desetak Torcidaša organizirano upala na terasu u HardsRock te počela razbijati inventar i tući goste. Glavni organizatori su pobjegli nakon upada, a neredi su se preselili na ulicu...

 

Policija je privela u PP pet torcidaša, koje je uputila u Dom zdravlja u Tomislavgradu.

 

Prema priopćenju glasnogovornika Županijskog MUP  Livno, Ivice Vrdoljaka, na jučerašnjoj prijateljskoj utakmici između HNK Tomislav iz TG i HNK Hajduk iz Splita došlo je do narušavanja javnog reda i mira.

 

Nerede su izazvali navijači Hajduka iz Splita (Torcide), kojih je bio veći broj. Na dojave nereda intervenirali su policajci PP iz Tomislavgrada, a potom i posebna jedinica za potporu MUP HNŽ (specijalci).

 

Jedan je teže ozlijeđen i prevezen u Županijsku bolnicu u Livno.

 

Policija je privela u PP pet torcidaša, koje je uputila u Dom zdravlja u Tomislavgradu. Jedan je teže ozlijeđen i prevezen u Županijsku bolnicu u Livno, dok su ostala četvorica jutros upućena u Prekršajni sud u Tomislavgradu, gdje će biti ispitani.

Jedna osoba iz Tomislavgrada je u ovim neredima zadobila lakše tjelesne ozljede, priopćio je glasnogovornik Županijskog MUP.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

balakov, lendrić, hajduk