A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dragan%20paravanja.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Potraga za Antonijom nastavlja se sutra | Politika+
Crna kronika

ANTONIJA BILIĆ : Potraga za Antonijom nastavlja se sutra

Potraga za 17-godišnjom Antonijom Bilić nastavlja se sutra ujutro oko 7 sati. Ponovo bi se trebao pretraživati područje kanjona rijeke Krke pokraj jezera Brljane.

FOTO: MUP RS
Piše: Ilijana Grgić, ilijana.grgic@politikaplus.hr

Službena potraga za danas  završena je  oko 15.30 sati a kao razlog prekida potrage za tijelom Antonije Bilić glasnogovornica Marica Kosor navela je umor pasa tragača, ronilaca i ljudi na terenu, koji su tragali od ranog jutra.

 

A dok se za Antonijom traga, sve se više otkrivaju detalji vezani uz Paravinju. Tako je u izjavi za Jutranji list glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec, potvrdio da je Hrvatska znala kako Dragan Paravinja, koji je priznao ubojstvo Antonije Bilić, živio u Hrvatskoj, nakon što je u Srbiji počinio kazneno djelo silovanja, ali ga nije izručila 2007. godine jer je on državljanin Hrvatske i Ustav ga je štitio od izručenja.

 

A Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podnijelo je istražni zahtjev protiv hrvatskog državljanina (1969.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela silovanja u pokušaju. Iako mu ne navode identitet, otkrivaju kako je riječ o Draganu Paravinji, jer navode "počinitelj navedenog djela može se dovesti u vezu s nestankom maloljetne A. B. na području Drniša". Također se navodi kako postoji osnovana sumnja da je Paravinja 28. lipnja 2010. na području Omiša pokušao silovati hrvatsku državljanku (1986.) koju je prethodno kao autostopericu primio u svoj kamion.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

antonija bilić, dragan paravinja