A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/dragan%20paravanja.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nastavlja se potraga za nestalom Antonijom Bilić | Politika+
Crna kronika

NASTAVAK POTRAGE: Nastavlja se potraga za nestalom Antonijom Bilić

Kako vjerovati sociopatu koji je optužen za silovanje?

FOTO: Arhiva
Piše: Politika plus

Policija danas nastavlja s pretraživanjem terena , vrlo sustavno, jer kao vjerovati iskazu sociopata koji je već optužen za silovanje, pokušaj silovanja. 

U nastavku potrage na teren su stigli policajci iz više policijski postava, pripadnici gorske službe spašavanja, vatrogasci a pridružili su se i pripadnici slovenske vojske. Sa sobom su ponjeli i uređaj koji se koristi pri traganju za nestalima u snježnim lavinama, a koji bi trebao poslužiti za pregledavanje rijeke Krke i jezera Brljane.

 

Da podsjetimo, iskaz Dragana Paravinje: kako je na putu  prema Zagrebu, na raskrižju puteva Split – Drniš, Drniš – Šibenik, pored puta sa svoje lijeve strane primijetio sam djevojku koja je stopirala u suprotnom smjeru. Primijetio sam da je bila lijepa, crne duže kose i da je na sebi imala farmerice i majicu, ne mogu se sjetiti koje boje, dok je o ramenu držala žensku torbu.

 

“Hoćeš li sa mnom za Zagreb?”, dobacio joj je kroz prozor. Djevojka mu je odgovorila da hoće u Split, nakon čega je produžio pedesetak metara dalje, okrenuo vozilo i vratio se k Antoniji. Ušla je u kamion te su započeli neobvezan razgovor, tijekom kojeg joj se, priznao je, nabacivao. Policajcima je objasnio kako je zaustavio kamion jer je zapravo želio prijeći na stranu djevojčina sjedišta. Antoniju je njegova nakana uzrujala pa ju je, rekao je, pokušao smiriti.

Tvrdio je da joj je ponudio da izađe iz kamiona. Djevojka je to odbila pa je on s njezine strane ušao u kamion. Antonija je u tom trenutku, kazao je, bezuspješno pokušavala otvoriti vozačeva vrata kako bi pobjegla. Nažalost, nije uspjela. Počela je da me psuje i vrijeđa. Uspjela me nekoliko puta odgurnuti nogom od sebe. U jednom je trenutku pokušala da izađe iz kabine pored mene i dalje me glasno psujući. U tom sam trenutku izgubio živce – ispričao je Paravinja svoju verziju zločina. Kazao je da čitavo vrijeme nije bio pri sebi i da se ne sjeća je li kasnije upalio kamion ili je on čitavo vrijeme radio. Nastavio je voziti prema Solinu te se ubrzo okrenuo i krenuo voziti u smjeru Zagreba.

Tijekom vožnje se, priznao je, opet zaustavio kako bi djevojku stavio na krevet iza sjedišta u kabini. Nastavio je vožnju.

– Nakon što sam djevojku prebacio na stražnje sjedište, krećem od Drniša prema Kistanju. Na toj dionici, na jednom od tri mosta na rijeci Krki, mahinalno sam zaustavio kamion te sam ušao na mjesto suvozača odakle sam iznio djevojku te je ponio prema ogradi mosta. Ograda je bila izuzetno niska pa sam djevojku samo spustio iza ograde, dok nisam bio siguran da je tijelo otišlo u vodu ili se zaustavilo negdje na obali. Ne mogu se sjetiti koliko je sati tada bilo. Nakon toga sam nastavio vožnju – opisao je policajcima na koji se način riješio tijela žrtve. Nastavio je vožnju prema Ogulinu.

– Na jednom od odmorišta, čijeg se imena ne mogu sjetiti, zaustavio sam kamion i  u jedan od kontejnera odbacio djevojčinu torbu. Torbu nisam otvarao niti sam se zanimao za njen sadržaj, a želim i da napomenem da nisam ni znao kako se djevojka zvala niti se mogu sjetiti je li se predstavila – kazao je Paravinja. Nakon dolaska u Ogulin, nastavio je pripovijedati, vraćao se u Split.

– Ponovo sam se uputio u Split, nakon čega dolazim svojoj kući. Presvukao sam garderobu koju sam imao na sebi, a nisam siguran šta sam od garderobe tog dana imao na sebi. Obično radim ili u farmericama ili u crnoj trenirci i majici kratkih rukava s natpisom firme u kojoj sam prije radio – kazao je policajcimaIzvještava Večernji.hr


Policija danas nastavlja s pretraživanjem terena , vrlo sustavno, jer kao vjerovati iskazu sociopata koji je već optužen za silovanje, pokušaj silovanja. U nastavku potrage na teren su stigli policajci iz više policijski postava, pripadnici gorske službe spašavanja, vatrogasci a pridružili su se i pripadnici slovenske vojske. Sa sobom su ponjeli i uređaj koji se koristi pri traganju za nestalima u snježnim lavinama, a koji bi trebao poslužiti za pregledavanje rijeke Krke i jezera Brljane.