A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/ivan-cvrljak-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivan Čvrljak: S Marijanom se još nisam dogovorio oko skrbništva i novca | Politika+
Scena

PREVARENI MUŽ: Ivan Čvrljak: S Marijanom se još nisam dogovorio oko skrbništva i novca

"Nitko se ničega nije odrekao. O svemu ćemo se ljudski dogovoriti."

FOTO: Pixsell
Piše: VLM

Nema kafića u Šibeniku na stolovima kojega ne leže dnevne novine i časopisi s čijih naslovnica vrište imena Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića te fotografije tog reality para, ali i njezina prevarenog supruga Ivana. Upravo zato Ivan Čvrljak i njegova obitelj nemaju snage za razgovor s medijima, a teško im je napustiti i obiteljsku kuću nedaleko od središta grada. Ipak, prije no što se otisnuo na more, Marijanin suprug odlučio je progovoriti za Večernji list.


 – Trenutačno je jedino što želim biti nebitan – zavapio je. Upotrijebivši izraz koji je obilježio ovu sezonu Big Brothera, a kojim se koristi i njihova dvoipolgodišnja kći Korina, Ivan je još jednom pokazao da je, usprkos težini situacije, zadržao smisao za humor, ali i normalnost po kojoj ga njegovi prijatelji poznaju.

>>KOMENTAR: Marijana Čvrljak: Prepustila se strasti - bacite je lavovima!


– Nama je dosta ove priče. Sutra krećem na brod i neće me biti neko vrijeme u državi. Volio bih kad bi me svi ostavili na miru – iskren je bio jučer u razgovoru.

Na pitanje kako se osjeća sad kad je završio Big Brother, kad se Marijana vratila, doduše u roditeljsku kuću u Kninu, i kad joj je odveo kćer i osobne stvari, samo je uzvratio:  Ah, dobro sam koliko čovik može biti u ovakvim okolnostima.

O brakorazvodnoj parnici i skrbništvu nad kćeri, za koju se pisalo da će pripasti Marijani, Ivan je suzdržan.

– O svemu ćemo se ljudski dogovoriti – kaže smireno otkrivajući da potezi njegove supruge nisu uništili ono dobro i pošteno u njemu.

 Iako su se pojavili napisi da je Ivan spreman odreći se svog dijela novčane nagrade koje je Marijana Čvrljak zaradila u Big Brotheru, on na spomen 104 tisuće eura daje isti odgovor: O svemu ćemo se tek dogovoriti. Nitko se ničega nije odrekao niti smo se o ičemu već dogovorili. Umoran od svega, posljednje sate na kopnu iskoristio je za druženje s obitelji i spremanje na put, a njegovi ukućani jednako su izmoreni.

Kraj skandala

– Mojoj obitelji ovo je već previše. Jedva čekamo da cijeli skandal ostane iza nas. Razumijem brata što se povukao na tri mjeseca – kaže Ivanova sestra Dragana, koja mu je bila najveća podrška i koja je osudila Marijanine postupke. Šogorica joj je, priznala je, bila poput sestre, a sad ne želi o njoj govoriti.

A priča o ljubavnom trokutu Šibeniku je dosadila iako će rijetki odbiti upustiti se u raspravu tko je negativac - Marijana ili Nemeš. No, jednoglasni su kad treba stati u obranu sugrađanina Ivana Čvrljka, za kojeg tvrde - ponio se kako je najbolje znao. Svi imaju nešto reći jer svi znaju nekoga iz Marijanine ili Ivanove obitelji: Znam mu babu - kažu stariji građani, a oni mlađi sjećaju se Marijane i njezine sestre iz šibenskih kafića i noćnih klubova. Ipak, najčešća reakcija Šibenčana je: Šteta što naš grad, ovako lijepo mjesto, ljudi u cijeloj regiji najviše znaju po Marijani - šibenskoj nevjesti preljubnici!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

skrbništvo, brak, big brother, marijana cvrljak, ivan cvrljak