A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/konferencija-zivotinja-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Tatjana Jurić, Edo Maajka, Mila Elegović i Gobac u hitu Konferencija životinja | Politika+
Kultura

FILM: Tatjana Jurić, Edo Maajka, Mila Elegović i Gobac u hitu Konferencija životinja

Priča knjige počinje brzojavom cijelom svije­tu u kojem životinje poručuju: 'Volite svoju djecu!'

Piše: PolitikaPlus

Konferencija životinja 3D najnoviji je animirani film kojeg od danas možete gledati u hrvatskim kinima. Film je temeljen na istoimenoj knjizi Ericha Kästnera, jednog od naj­poznatijih i najcjenjenijih pisaca za djecu. Priča knjige počinje brzojavom cijelom svije­tu u kojem životinje poručuju: 'Volite svoju djecu!' pa sazivaju konferenciju svih životi­nja kako bi pokušali spriječiti ratove, siromaštvo i laž na Zemlji. 


Kästner je Konferen­ciju životinja napisao 1949. godine a priča je ubrzo postala klasikom dječje književnos­ti i ušla u program školske lektire.

Film je prepun živopisnih životinjskih likova i sinkro­niziran je na hrvatski. Uz glumce s bogatim iskustvom u sinkronizaciji poput Aleksan­dra Cvjetkovića, Dražena Čučeka i Mile Elegović, svoje glasove su simpatičnim životinj­skim likovima posudili i Tatjana Jurić kojoj je ovo prvo iskustvo u sinkronizaciji, Edo Maajka, Davor Gobac, Mirko Fodor i mnogi drugi.