A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/Krka.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Je li policija što pronašla? | Politika+
Crna kronika

POTRAGA: Je li policija što pronašla?

Šesti je dan intenzivne potrage za nestalom Antojom Bilić, rezultata još uvijek nema. Policija odlučila da neće davati službene izjave.

FOTO: arhiva
Piše: PolitikaPlus /VLM

Izjava za novinare danas nema iz jednostavnog razloga što se nema što izjaviti. Dakle, u potrazi nema nikakvih novosti – izjavila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor, šesti dan potrage za Antonijom Bilić. 

 

Naime, prvi put su iz policijskog stožera koji upravlja potragom izvijestili kako danas neće javnost, odnosno predstavnike medija, izvještavati o tijeku akcije i njezinim možebitnim rezultatima.

Neće biti ni kontroliranog obilaska, snimanja i fotografiranja.

 

- Mogu samo potvrditi da se u sklopu pretrege pristupilo isušivanju jezera Brljan neposredno uz most. Isušivanje poduzima Javna vatrogasna postrojba Šibenik u suradnji sa stručnjacima Nacionalnog parka Krka - dodala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor. 

 

Što je razlog takvoj tajnovitosti policije: mogući preokret u potrazi, neočekivani nalazi o kojima nije izviješteno, eventualni rezultat vještačenja komada donjeg rublja koji je na Brljanu pronađen ili pak nešto četvrto, zasad nije jasno, javlja agencija VLM

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

paravinja, anonija bilić