A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/filharmonija%20-%20mahler.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagrebačka filharmonija: Ulaznice za Mahlera u Areni su - rasprodane! | Politika+
Kultura

MEGASPEKTAKL: Zagrebačka filharmonija: Ulaznice za Mahlera u Areni su - rasprodane!

Rasprodane su ulaznice za koncert Simfonija tisuće Gustava Mahlera! Arena, 04.07. u 21 sat.

FOTO: Zagrebačka filharmonija
Piše: Ivan Klarić - ivan.klaric@politikaplus.com

5000 ulaznica, koliko ih je pušteno u prodaju za spektakularnu Mahlerovu Simfoniju tisuće u zagrebačkoj Areni 4. srpnja u izvedbi Zagrebačke i Slovenske filharmonije - su rasprodane, kažu nam u Zagrebačkoj filharmoniji.

 

Simfonija tisuće Gustava Mahlera - 1.100 glazbenika iz Hrvatske i Slovenije

 

Zagrebačka filharmonija: Više od 1.100 glazbenika za tisuće doživljaja!

 

– Ovo je dokaz da je interes publike golem i presretni smo zbog toga, poručuju iz Zagrebačke filharmonije.

 

Rasprodane su sve ulaznice za Glazbeni megaspektakl Simfonija tisuće Gustava Mahlera!

 

Izvedba Simfonije tisuće Gustava Mahlera u Ljubljani i Zagrebu održava se u povodu 20 godina neovisnosti Republike Hrvatske i Republike Slovenije, 140. obljetnice Zagrebačke filharmonije, 310. obljetnice slovenske institucije Academia Philharmonicorum te 100. godišnjice smrti Gustava Mahlera. U Zagrebačkoj filharmoniji kažu da će to biti spektakl za pamćenje.

 

A da Zagrebačka filharmonija nije zaboravila na svoje redovite posjetitelje, govori podatak kojeg će oni sasvim sigurno dočekati s odobravanjem. Naime, iz Zagrebačke filharmonije obavještavaju svoje stare pretplatnike da će na dan koncerta 4. srpnja imati osiguran besplatni prijevoz ZET-ovim autobusima (2) koji će u 19.45 sati krenuti s ugibališta ispred dvorane Lisinski, a nakon koncerta ispred Arene Zagreb.

 

Koncert Simfonija tisuće održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, a domaćin koncerta je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagrebačka filharmonija